Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Duurzame Bedrijfsvoering

DUURZAME MARKETING, INVESTERINGEN & BELEGGINGEN

Voor wie?

Ondernemer – Professional - Vrije beroeper – DGA – Familie - MKB’er - Bedrijfs- of Praktijkeigenaar, Management & Bestuur van een Instelling, Vereniging of Stichting.

Wat?

Wij coachen, ondersteunen & ontzorgen u bij uw duurzame bedrijfs- en praktijkvoering. Quintessens realiseert uw website en/of webshop, past deze aan naar actuele vereisten en mogelijkheden, neemt u aanvullende ICT-diensten uit handen, en helpt dit alles in te zetten samen met (online) marketing technieken, ten behoeve van duurzaam relatiemanagement. Bovendien helpen wij bij het MVO-beleid van uw organisatie, zoals bijvoorbeeld het organiseren van relevante business partnerships, het verduurzamen van uw (bedrijfs)pand, bij circulair ondernemen, duurzame inzetbaarheid, sustainability en corporate social responsability (CSR). Meer weten? Bel of mail!

Contact

Waarom?

  1. De wereld van marketing, sales en relatiemanagement, speelt zich steeds meer af op het online speelveld en op mobile devices. Uw (toekomstige) doelgroep en klanten zullen u steeds meer (mobiel) zoeken op internet en het hebben en onderhouden van een accurate en actuele website is als visitekaartje dan ook essentieel!
  2. Bovendien stellen uw cliënten steeds hogere eisen op het gebied van circulair en duurzaam ondernemen (Sustainability), MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), en CSR (Corporate Social Responsability).
  3. Daarnaast vinden uw cliënten en patiënten het belangrijk dat u zich richt op uw eigen vak en als professional te boek staat. Zonde van uw vakbekwaamheid om u af te laten leiden door marketing, ICT-diensten, veranderende markten, doelgroepen en nieuwe businessmodellen. Quintessens zet zich graag in voor uw (online) marketing zodat u relatiemanagement gewaarborgd is met uw klanten, patiënten, leden, donateurs, ambassadeurs, vrijwilligers, sponsors en andere partners.

Vindt u (Online) Marketing, een heldere website, MVO, en een duurzame business ook zo belangrijk, maar weet u niet hoe of komt u er niet aan toe? Kortom, meer weten? Bel of mail voor het maken van een eerste vrijblijvende afspraak!

Contact

“WELKE STAP ZET U VANDAAG NOG OM UW MARKETING, VASTGOED EN BELEGGINGEN DUURZAAM OP ORDE TE HEBBEN?

Neem ons aanbod aan om in gesprek te gaan en te ontdekken hoe u grip krijgt op uw marketing, duurzaamheid en vermogensgroei!

Zo kunt u zich weer concentreren op uw eigen vakgebied en op wat u leuk vindt, zoals uw onderneming, praktijk, gezin, vrije tijd en hobby’s!”

Quintessens Groen & Goed
Copyright © 2020 Quintessens Groen & Goed