Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Wat doen we?

Quintessens is uw Business & Familie Coach en ontzorgt u als ondernemer, professional, DGA, vertegenwoordiger van de familie, MKB’er, eigenaar van een (familie)bedrijf of praktijk, management & bestuur van een instelling, vereniging of stichting! Wij ondersteunen u met het verduurzamen van (of het verkopen of in bezit komen van) uw woning, bedrijfsvastgoed of ander onroerend en bij het veroveren en binden van voldoende klanten, patiënten, cliënten, participanten, leden, donateurs, sponsors, vrijwilligers, ambassadeurs en andere partners. Beide thema’s zijn essentieel voor uw duurzame en rendabele bedrijfs- en praktijkvoering. Bovendien vindt Quintessens de juiste fondsen voor u als investeerder of belegger, waarbij het behalen van een goed rendement samen gaat met (aandacht voor) duurzaamheid, groene leefomgeving, maatschappelijk vastgoed en erfgoed. 

Quintessens adviseert niet in beleggingen, maar informeert slechts en organiseert dat investeerders & beleggers indirect kunnen investeren in duurzame woningen voor studenten, starters en middenhuur segment, in maatschappelijk vastgoed (bijvoorbeeld zorgvastgoed) en in monumentaal vastgoed! Bovendien kan Quintessens optreden als regisseur bij het verduurzamen ervan. Hier gaat het om het treffen van energiezuinige en besparende maatregelen, zoals bijvoorbeeld het toepassen van warmtefolie, led verlichting en zonnepanelen. Zo helpen wij u bij een lage rentestand, toch met het behalen van een flink rendement, waarbij u het net als wij belangrijk vindt dat er enerzijds economisch rendement behaald wordt op uw investering, en anderzijds ook belang gehecht wordt aan een (sociaal-)maatschappelijk en ecologisch rendement. Het behalen van klimaatdoelstellingen draagt natuurlijk bij aan een duurzame, gezonde en prettige woon-, werk- en leefomgeving en andersom.

Quintessens is uw persoonlijke Coach in 3 levensfases:

  1. Trainingsfase; bij de opstart van uw organisatie, website & online marketing, de warming-up, en tijdens de eerste jaren;
  2. Wedstrijdfase; tijdens de lopende bedrijfs- & praktijkvoering, waarbij verschillende duurzaamheidsmaatregelen en investeringen getroffen moeten worden ten gunste van de juiste positionering, continuïteit en vermogensgroei;
  3. Cooling down & Nabespreking; in de fase dat u nadenkt over (tussentijds) afbouwen, verkoop of overdragen van bijvoorbeeld praktijk, (familie)bedrijf, onroerend goed en vermogen, waarbij u
    duurzaam of maatschappelijk verantwoord wilt beleggen en/of investeren.

Duurzame Bedrijfsvoering

Wij coachen, ondersteunen & ontzorgen u als ondernemer, professional, vrije beroeper, DGA, familie, MKB’er, bedrijfs- of praktijkeigenaar, management & bestuur van instelling, vereniging of stichting, bij uw duurzame bedrijfs- en praktijkvoering.

Wilt u ook een kwalitatief hoogwaardige partner die luistert en zich inleeft in uw situatie, waarbij coaching, ondersteuning en ontzorging hand in hand gaan, bij uw marketing en business vraagstukken? Bel of mail voor het maken van een eerste vrijblijvende afspraak!

Contact

Duurzaam Onroerend Goed

Het adviseren, informeren, ontzorgen, bemiddelen en de regie voeren bij aan- en verkoop van uw onroerend goed en bij het nemen van (energie)besparende en duurzame maatregelen voor uw woning, praktijk, bedrijfspand, boerderij, schuur, monument, kerk, klooster zorg- & ander maatschappelijk vastgoed. Problemen met herbestemmen, financieren of (nieuwe) verdienmodellen? Wij werken samen met gerenommeerde partners en denken graag met u mee!

Vindt u duurzame en (energie)besparende maatregelen voor uw woning, bedrijfspand, monument, boerderij, schuur, landgoed, buitenplaats, kerk of klooster ook zo belangrijk? Maar wilt u zelf geen rompslomp en dat het voor u geregeld wordt? Bel of mail voor het maken van een eerste vrijblijvende afspraak!

Contact

Duurzame Vermogensgroei

Het informeren van u als Duurzame vermogensopbouw, middels bemiddeling bij investeren en beleggen in erfgoed, maatschappelijk en duurzaam vastgoed al dan niet via fondsen;

Wilt u met de huidige lage rentestand toch een goed rendement halen op uw vermogen? En vindt u de balans tussen enerzijds economisch en anderzijds sociaal-maatschappelijk en ecologisch rendement ook belangrijk, maar weet u de juiste beleggingsfondsen niet te vinden? Bel of mail voor het maken van een eerste vrijblijvende afspraak!

Contact

“Quintessens staat voor behoud, beheer en ontwikkeling van onze natuur, ons landschap, erfgoed en duurzaam gebouwde omgeving, in combinatie met ondernemerschap, praktijkvoering en businessmodellen. Wij brengen deze werelden voor u bij elkaar en streven naar synergie en win-win situaties! Zo kunnen wij en volgende generaties elke dag genieten van een mooie, gezonde, duurzame en prettige woon-, werk- en leefomgeving!”