Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Contactformulier

 

Contact opnemen

Heeft u na het bezoeken van onze website nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

  • Telefoonnummer: 06 18 23 39 00
  • E-mailadres: info@groenengoed.nl
  • Contactformulier

Duurzame partners

Quintessens streeft er naar om met en voor haar relaties naast een goed economisch rendement ook ecologisch en (sociaal-)maatschappelijk rendement te behalen.

Hiervoor zoeken wij altijd naar passende partners. Wij hebben de visie dat een maatschappelijk bijdrage, zoals het opkomen voor kwetsbare mensen, kwetsbare natuur en kwetsbaar erfgoed in onze samenleving enerzijds, en winst maken, een gezonde financiële positie en vermogensgroei anderzijds, heel goed samen gaan.

Het een kan niet zonder het ander en daarom werkt Quintessens elke dag aan een mooie, prettige, gezonde en duurzame woon-, werk- en leefomgeving!

Spreekt ons concept u aan en/of wilt u een samenwerking bespreken, laat het ons weten via het contactformulier! Wij stellen het zeer op prijs als u de visie van Quintessens wilt delen in uw netwerk en met uw relaties. Dank hiervoor!