Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

FAQ

Hier worden alle antwoorden vermeld op door u gestelde vragen over duurzaam investeren, verantwoordelijk of bewust beleggen en investeren. Mail uw vragen naar info@groenengoed.nl en houd deze website en de Socials in de gaten! Quintessens Groen en Goed. 

FINANCIEEL LEIDERSCHAP!

Binnenkort in gesprek met uw financieel planner, accountmanager van de bank, vermogensbeheerder of welke (financieel) adviseur dan ook? Zorg dat u op de hoogte bent van de basisbegrippen, van de financiele mogelijkheden, van de spelregels en de wet- en regelgeving! Het gaat nogal ergens over! Neem de leiding in uw financiele situatie, vraag gericht naar de mogelijkheden en neem weloverwogen besluiten over uw vermogen, voordat er voor u besloten wordt!