Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Duurzaam Onroerend Goed

GENIETEN VAN EN ZORGEN VOOR ELKAAR EN ONZE OMGEVING!

Voor wie?

Ondernemer – Professional - Vrije beroeper – DGA – Familie - MKB’er - Bedrijfs- of Praktijkeigenaar, Management & Bestuur van een Instelling, Vereniging of Stichting.

Wat?

Wij adviseren, informeren, ontzorgen, bemiddelen bij uw aan- en verkoop van onroerend goed en voeren de regie bij het nemen van (energie)besparende en duurzame maatregelen voor uw woning, praktijk, bedrijfspand, boerderij, schuur, monument, kerk, klooster zorg- & ander maatschappelijk vastgoed. Graag komen wij tegemoet aan uw wensen om de juiste duurzame investeringen te doen om op een termijn van een paar jaar de kosten te verlagen door klimaatbestendige en energiebesparende maatregelen. Denk aan een energiescan, integraal energieplan, verandering energieaansluiting, teruggave belasting, zonnepanelen, ledverlichting, warmtefolie, asbestverwijdering, etc. Problemen met herbestemmen, financieren of (nieuwe) verdienmodellen? Wij denken graag met u mee! Meer weten?

Bel of mail!

Waarom?

Vanuit het perspectief van de gebouw-eigenaar als professional en/of liefhebber en in de context van de gebouwde omgeving, helpen wij met passende duurzame maatregelen. De wens van de eigenaar en het onroerend goed, staat centraal bij transities en verbouwingen en zou in haar (historische) context (Natuur – Landschap – Landgoed – Erfgoed – Monument) bekeken moeten worden.

Vindt u duurzame en (energie)besparende maatregelen voor uw woning, bedrijfspand, monument, boerderij, schuur, landgoed, buitenplaats, kerk of klooster ook zo belangrijk? Maar wilt u zelf geen rompslomp en dat het voor u geregeld wordt? Bel of mail voor het maken van een eerste vrijblijvende afspraak!

Contact

“WELKE STAP ZET U VANDAAG NOG OM UW MARKETING, VASTGOED EN BELEGGINGEN DUURZAAM OP ORDE TE HEBBEN?

Neem ons aanbod aan om in gesprek te gaan en te ontdekken hoe u grip krijgt op uw marketing, duurzaamheid en vermogensgroei!

Zo kunt u zich weer concentreren op uw eigen vakgebied en op wat u leuk vindt, zoals uw onderneming, praktijk, gezin, vrije tijd en hobby’s!”

Quintessens Groen & Goed
Copyright © 2020 Quintessens Groen & Goed