Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Duurzame vermogensgroei

INVESTEREN IN ERFGOED, MAATSCHAPPELIJK EN MONUMENTAAL VASTGOED! EEN DUURZAME BUSINESS!

Voor wie?

Ondernemer – Professional - Vrije beroeper – DGA – MKB’er - Bedrijfs- of Praktijkeigenaar, Management & Bestuur van Instelling, Vereniging of Stichting – Familie - Particulier

Wat?

Bij de huidige lage rentestand teert u in op uw spaargeld! Om een fatsoenlijk rendement op uw vermogen te behalen heeft u alternatieven nodig voor uw spaarrekening bij de bank.

Quintessens werkt samen met gerenommeerde partners in de financiële sector en informeert u graag over zorgvuldige geselecteerde (zorg/maatschappelijk)vastgoedfondsen ten behoeve van een duurzame groei van uw vermogen. Meer weten? Bel of mail!

contact

DEELNAME MEERDERVOORT GARANTIEFONDS XL

Voor het laatstgenoemde thema, Duurzame Vermogensgroei, hebben wij Meerdervoort Garantie Fonds XL geselecteerd. Bij deze mail tref je meer informatie aan over dit Vastgoed Fonds, met bijbehorende fondsdocumentatie, prospectus en deelnameformulieren.

STAPPENPLAN DEELNAME:

  1. Vraag informatiepakket aan;
  2. Lees alles eens rustig door;
  3. Elke eerste dag van de maand kan je instappen;
  4. Indien u wilt deelnemen, stuur het (gescande) ondertekende deelname formulier retour per mail, info@groenengoed.nl, of per post naar het antwoordnummer dat wij met de documentatie meesturen. Vergeet niet op het deelname formulier bovenaan “QUINTESSENS” te vermelden, zodat de Afdeling Relatiebeheer weet waar de aanvraag vandaan komt;
  5. Zodra het deelnameformulier met benodigde stukken getekend zijn ontvangen, wordt er een deelnamebevestiging met betalingsinstructies naar u toegestuurd.

Waarom?

Quintessens zet zich in voor de continuïteit van uw organisatie, uw onroerend goed en uw zorgvuldig op te bouwen of opgebouwde vermogen. Wij spannen ons maximaal in voor een prettige en duurzame relatie met u, waarbij wij streven naar lange termijn oplossingen voor uw vraagstukken op het gebied van onroerend goed en vermogen. Zo ondersteunen wij u bij het veilig stellen en overdragen van (familie)bedrijf, landschap, landgoed, erfgoed en vermogen naar volgende generaties.

Hiervoor zetten wij duurzame instrumenten in, zoals de mogelijkheid tot indirect investeren in fondsen die de woningnood voor starters- en middensegment tegen gaan, door aankoop van huurwoningen voor jong-werkenden, samenwonende stellen en woningdelers (studenten) in de Randstad en andere studentensteden. Maar ook het verduurzamen van (maatschappelijk) vastgoed, zoals zorgvastgoed, erfgoed, kastelen & buitenplaatsen, kerken, kloosters, agrarisch erfgoed en ander monumentaal vastgoed is belangrijk en ingewikkeld.

Quintessens houdt de actuele ontwikkelingen voor u in de gaten en onderhoudt naar wens ook voor u de contacten met “Groene Goede Doelen”, Natuurfondsen, “Vastgoed Belang” (Vereniging van Particuliere Beleggers in Vastgoed) en Federatie Particulier Grondbezit (FPG), en andere kennisinstellingen.

Vindt u een goed rendement op uw inleg, veel zekerheid zoals bijvoorbeeld 1ste hypotheekrecht, een onafhankelijk bestuur, een stevige trackrecord van specialisten in vastgoed en “verhuur zonder leegstand”, een lange termijnvisie, veel aandacht voor u en uw privacy en weinig rompslomp ook belangrijk en wilt u informatie over zorgvuldig geselecteerde fondsen? Bel of mail voor het opvragen van fondsdocumentatie en deelnameformulieren en/of het maken van een eerste vrijblijvende afspraak! 

contact

“WELKE STAP ZET U VANDAAG NOG OM UW MARKETING, VASTGOED EN BELEGGINGEN DUURZAAM OP ORDE TE HEBBEN?

Neem ons aanbod aan om in gesprek te gaan en te ontdekken hoe u grip krijgt op uw marketing, duurzaamheid en vermogensgroei!

Zo kunt u zich weer concentreren op uw eigen vakgebied en op wat u leuk vindt, zoals uw onderneming, praktijk, gezin, vrije tijd en hobby’s!”

Quintessens Groen & Goed
Copyright © 2020 Quintessens Groen & Goed