Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Blogs

Artikel titel 2

1 jaar geleden | Update: 9 maanden geleden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean tincidunt consectetur mollis. Proin nec elementum dui.

Lees verder

Uitgelicht

 LAGE RENTESTAND

Niemand kan om de berichtgeving heen dat voorlopig de rente erg laag blijft, dus dit is het moment om te investeren in alternatieven voor uw spaarrekening bij de bank. Quintessens werkt samen met gerenommeerde partners uit de financiële en vastgoedsector en informeert u graag over de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie en/of verder van gedachten wisselen over duurzame bedrijfsvoering & marketing, duurzame woon-, werk- & leefomgeving & vastgoed en/of duurzame vermogensgroei & (maatschappelijk) vastgoedfondsen, ,dan plannen wij graag een afspraak voor u in! Dat kan bij ons op kantoor, bij u thuis, op uw kantoor of op een andere (werk)locatie en op een tijdstip dat het u uitkomt. Dus ook buiten kantoortijden. Een reactie via het antwoordformulier of met een mailtje met naam en telefoonnummer is voldoende. U kunt mij natuurlijk ook rechtstreeks bereiken op het nummer 06-18233900. Graag kom ik (ook buiten kantooruren) naar u toe voor een nadere toelichting in een persoonlijk gesprek.